Olemme mainostoimisto Leafnet

Alkuräjähdys ja syntymä

Maailmankaikkeus ei oikeastaan syntynyt minkään oikean räjähdyksen takia (eikä myöskään Leafnet Studio). Alkuräjähdysteorian mukaan maailmankaikkeus syntyi erittäin kuumassa ja tiheässä alkutilassa, joka on tutkimuksien mukaan laajentunut jatkuvasti. Idea yrityksen perustamisesta syntyi myös kuumassa ja tiheässä tilassa nimeltä sauna.

mainostoimisto @leafnetstudio

Meidän arvoistamme

 • Ole utelias

  "Opit jotain joka päivä". Me elämme tiedon aikakautta - suurin osa tarvitsemastamme tiedosta on parin klikkauksen päässä, ja jos jotain ei tiedetä niin se selvitetään. Tämä on osa kulttuuriamme. Jos tietäisimme kaiken, emme ikinä kehittyisi missään. Jotta ymmärrämme asiat paremmin, meidän täytyy esittää kysymyksiä, hypätä tuntemattomaan ja imeä itseemme tietoa niin paljon kuin voimme.

 • Jos teet jotain, niin tee se kunnolla

  Yksinkertaista, eikö niin? Keskity olennaiseen, korjaa ongelmat. Hyvän työn tekeminen on määrätietoisuutta ja asioiden oikein tekemistä. Olemme ihmisiä ja teemme virheitä. Yhteistyön avulla opimme virheistä, jaamme toisillemme opittuja asioita ja kehitämme taitojamme jotta päästään yhdessä minne ikinä haluamme.

 • Ole oma itsesi

  Me kannustamme toisiamme olemaan juuri sellaisia kuin olemme. Jaetaan tietoa ja ymmärretään, että kaikkien mielipiteet eivät ole samoja, vaan joskus asioista ollaan eri mieltä. Ihmisillä on eri arvoja. Kaikkia pitää kunnioittaa. Läpinäkyvyys ja rehellisyys parantaa työn tulosta ja elämää työn ulkopuolella.

 • Älä pelkää

  Tiedon määrä nykymaailmassa on käsittämättömän suuri ja aina on jotain, mitä ei voi itse ymmärtää. Ei hätää, ei kaikkea tarvitsekaan itse tietää. Meidän porukka selvittää asioita niin paljon kuin voivat, eivätkä pelkää etsiä ja täsmentää uusia asioita. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.

 • Aina voi oppia lisää

  Elämä on hyvä opettaja ja epävarmuus avaa uusia kappaleita jotka voimme kirjoittaa täyteen kokemuksen musteella. Me kannustamme kysymään kysymyksiä, jahtaamaan unelmia ja etenkin oppimaan. Elämme tiedon aikaa - lue uusi artikkeli, katso mieltä avaava webinaari tai keksi uusia keinoja toteuttaa vanhoja tapoja.

 • Tehdään asioita yhdessä

  Me olemme joustavia ja dynaamisia siinä mitä me teemme ja yhteistyön avulla saavutamme parhaat mahdolliset tulokset työssämme. Kuuntelemalla ja oppimalla toisiltamme myös kunnioitamme yksilön osaamista, sillä meidän tehtävämme saattavat olla erilaisia, mutta päämäärämme on sama.

Loading...